Hairluma

Heb jij sinds circa een jaar last van overmatig haaruitval en zie je het al voor je dat je net als één van je ouders, nóg meer haren gaat verliezen? Wij begrijpen helemaal dat je je niet prettig voelt bij dat vooruitzicht. Opzien tegen een zomers dagje zwemmen, altijd een paraplu bij je omdat je haren nát nóg dunner lijken? Daar zit niemand op te wachten.

Keer het tij en "zet hem op". 
Wil jij het tij keren en ervoor zorgen dat je haaruitval stopt en dat je weer je haardos van een jaar geleden krijgt? Wij zeggen: "zet hem op".
Zet de Hairluma op.....je hoofd. De Hairluma is een soort helm waarin een laserprincipe is verwerkt dat wetenschappelijk bewezen, voor drie dingen zorgt:
1. het stopt overmatig haaruitval,
2. het regenereert je haardos (doorgaans krijg je je haardos van een jaar geleden terug), 
3. het maakt je haren dikker.  

Extra opties
Daarbij zorgen wij ervoor dat je ogen met behulp van een speciale sensor, worden beschermd. Én we helpen jou door middel van een bijzondere optie, om gebruikstrouw te blijven. HIerdoor behoor jij níet tot de 30% van de mensen die inconsequent is in het gebruik. Jou haarregeneratie zal dus optimaal verlopen.

Tevredenheidsgarantie
We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van de Hairluma, dat wij een Tevredenheidsgarantie verstrekken. Zonder vragen nemen wij de Hairluma terug binnen een half jaar na de aanschafdatum. Jij krijgt dan €900 van de €1475 aanschafprijs terug. Voor je dagelijkse grote koffie van Starbucks (Frappucino €3,95) betaal je meer per dag, dan als je de Hairluma een half jaar uitprobeert (circa €3,15 per dag). 

Op afbetaling
Tevens bieden wij de mogelijkheid om de Hairluma op afbetaling te kopen. Dan betaal je €95 per maand met een betalingsverplichting van een half jaar. Na dat half jaar kun je de Hairluma terugsturen, no questions asked, als je hem toch niet meer zou willen. Wil je hem wél behouden na een half jaar, dan betaal je de rest van de aanschafprijs in maandelijkse bedragen af.   

Mocht je meer willen weten over de Hairluma, neem gerust contact op via mobiel 06-3716 6046 of mail naar info@hairboosters.com. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen. Wij nemen hoe dan ook zsm contact met je op. We helpen je graag verder.