• middel tegen haaruitval

Hairluma: de oplossing tegen overmatig haaruitval

Heb je last van overmatig haaruitval en wil je er iets tegen doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben de Hairluma ontwikkeld, waarmee overmatig haar uitval stopt, haren die 3 tot 5 jaar geleden zijn uitgevallen komen terug en je haren worden dikker.

Dit apparaat voor thuisgebruik bevat 360 laserdiodes waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bij 90% van de gebruikers 3 effecten oplevert, namelijk:

1. overmatig haaruitval stop,

2. haren die 3 tot 5 jaar geleden zijn uitgevallen, komen terug,

3. je haren worden dikker.

Je hoeft hem alleen om de dag 20 minuten op je hoofd te zetten. 

Hij kost € 1.475,-.

Wij geven een TEVREDENHEIDSGARANTIE waardoor je de Hairluma binnen een half jaar zonder vragen kunt teruggeven. Je krijgt dan €900,- euro terug.

Omgerekend kun je de Hairluma zo voor € 3,20 per dag, dat is minder dan bijvoorbeeld je dagelijkse Latte Grande (€3,65) bij Starbucks, een half jaar lang uitproberen. Het is wat het je waard is. 

Neem de tijd om door de website te bladeren en alle ins en outs over de Hairluma te lezen. We raden je aan de informatie rustig te laten bezinken. Wellicht heb je behoefte aan nadere informatie. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren je graag.  


Hartelijke groet,

Monique