• middel tegen haaruitval

Stóp jou haaruitval en krijg je haardos van een jaar geleden terug !

Heb je last van overmatig haaruitval en wil je er iets tegen doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben de Hairluma ontwikkeld, waarmee overmatig haar uitval stopt, je haardos een jaar terug in de tijd kan gaan en waardoor je haren dikker worden.

Stop mijn haartuitval!

Dit apparaat voor thuisgebruik bevat 360 laserdiodes waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bij 90% van de gebruikers 3 effecten oplevert, namelijk:

1. overmatig haaruitval stop,

2. je haardos gaat een jaar terug in de tijdm

3. je haren worden dikker.

Je hoeft hem alleen om de dag 20 minuten op je hoofd te zetten.

Hij kost normaal € 1.475,-.

Wij geven een TEVREDENHEIDSGARANTIE waardoor je de Hairluma binnen een half jaar zonder vragen kunt teruggeven. Je krijgt dan €900,- euro terug.

Omgerekend kun je de Hairluma zo voor € 3,20 per dag, dat is minder dan bijvoorbeeld je dagelijkse Latte Grande (€3,65) bij Starbucks, een half jaar lang uitproberen. Het is wat het je waard is.

Je kunt hem ook op afbetaling kopen voor €130 per maand. Aan jou de keuze.

Op dit moment zijn alle Hairluma's uitverkocht. Er is evenwel een nieuwe geüpdate en geüpgrade Hairluma in voorbereiding. Als jíj zeker wilt zijn van jou eigen Hairluma, neem dan de moeite en laat het ons weten. Neem contact met ons op en wij helpen jou verder.

Hartelijke groet,

Monique