• De Hairluma, wat is hij je waard?

De Hairluma, wat is hij je waard?


De Hairluma kost   €1.475,-.

Daarbij krijg je onze Tevredenheidsgarantie. Mocht je je binnen een half jaar toch bedenken dan krijg je €900,- terug.  

Er zijn talloze wetenschappelijke- en ervaringsgevens over onze methode bekend. Toch beseffen wij dat uitsluitend je eigen ervaring pas écht overtuigend werkt. Wij zijn zo zeker van de werking van de Hairluma dat wij je deze mogelijkheid bieden.

Het is voor ons belangrijk dat de Hairluma jouw bewuste keuze is. Daarom geven wij jou bij aanschaf ervan onze Tevredenheidsgarantie. Hiermee ben je in de gelegenheid om "eerst te zien, dan te geloven". De Tevredenheidsgarantie houdt in dat je de Hairluma binnen een half jaar na datum aankoop, kunt terugsturen. Je hoeft niet te verantwoorden waarom je de Hairluma liever niet meer wilt hebben. Dat is geheel aan jouzelf. Je krijgt in dat geval  €900,- terug, mits de Hairluma ongeschonden is. Dat betekent dat je de Hairluma een half jaar lang voor een bedrag van circa €3,15 per dag (totaal €575,-) kunt uitproberen in de veilige omgeving van je eigen huis. Zo kun je zelf ervaren of jij bij de 90-95% van de mensen hoort die zijn haarbos van 5 jaar geleden terugkrijgt. 

Neem de tijd om de Tevredenheidsgarantie te bekijken. Deze garantie is opgenomen in de algemene voorwaarden die staan in het volgende blokje (voordelen van de Hairluma) opgenomen.