• 10 november 2016: Opname RTL4.
  • 10 november 2016: Opname RTL4.

10 november 2016: Opname RTL4.


We timmeren druk aan de weg om iedereen te informeren over het bestaan van de Hairluma. Het zou namelijk mooi zijn als mensen die zich rot voelen onder zijn of haar overmatig haaruitval, af zou weten van het nieuwe perspectief dat de Hairluma biedt.

Wij zijn dan ook erg blij dat we in LifeStyleXperience komen aanstaande zondag 20 november ’16 om 14.20 u op RTL4. Hopelijk zitten dan veel mensen op de bank naar het programma te kijken.

 Het was overigens  erg leuk om de opname te maken. De presentatrice Liselotte de Groot en de cameraman Danni waren erg gezellig en professioneel. Ze leidden mij op hun gemak door alles heen. Het voelde heel relaxed aan allemaal
Alles wat er gezegd werd moest overigens nog een paar keer herhaald worden zodat het van verschillende kanten gefilmd kon worden. Dat voelde gek aan en we werden er wat lacherig van. Er is circa 3,5 uur opgenomen. De redactie heeft daar de essentie uitgehaald en het gecomprimeerd tot de uitzending die 2 minuten duurt. Hartstikke moeilijk lijkt me dat. Wij hebben het filmpje al gezien en wij vinden dat het resultaat er mag zijn. Het is een korte maar krachtige infomercial geworden. Wij zijn er erg blij mee en we nodigen je uit om te kijken. En natuurlijk zouden wij het super vinden als je je mening niet onder stoelen of banken steekt maar het ons laat weten op Facebook. 

 Hartelijke groet,

Monique “

We bedanken voor de hulp:

  • Dameskledingzaak Stijl Wyck, Wycker Brugstraat 48 , Maastricht
  • Schitterend Bijouwelry, Raadhuisplein 39 6171 JC Stein
  • Restaurant Concon,Raadhuisstraat 56 te Elsloo,