• 7 april 2017: African Black Soap maakt je hoofdhuid spik en span

7 april 2017: African Black Soap maakt je hoofdhuid spik en span

Een natuurlijke en effectieve verzorging van haar en hoofdhuid ondersteunt de effectiviteit van de Hairluma en kan ook op zichzelf een stimulerend effect hebben op de haargroei. 

Een prachtig middel om je haar en hoofdhuid mee te wassen is een oeroude zeep uit Africa, Ghana om precies te zijn. African BlackSoap.  Africal Black Soap of  AlataSaminaa is een puur biologisch, zacht en milieuvriendelijk product met doeltreffende huid en haarverzorgingseigenschappen die in de traditionele africaanse gemeenschap sinds eeuwen als zodanig bekend staat. Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken bekend, maar wel eeuwenlange ervaringsgegens die de werking bevestigen. De oorspronkelijk Black Soap is geurloos of draagt een soort aardegeur met zich mee. Door toevoeging van natuurlijke olieën kan Black Soap van geur zijn voorzien. Bij ons in de shop heb je binnenkort de keus uit verschillende opties. Traditioneel aardegeurtje, eucalyptus/mint afwisselend met andere frisse geuren.

Er worden geen chemicaliën, additieven of parabenen toegevoegd. Het reinigingsmiddel dat wordt gebruikt in het verzepingsproces is gemaakt van de as van gedroogde bananen/weegbree schors of van gedroogde cacao peulen of gedroogde Agow boomschors. Daarnaast wordt er Sheaboter of Cacaoboter in het basisrecept toegevoegd. 

Het is zeer spaarzaam in gebruik en heeft niet alleen een zeer stimulerende werking op de hoofdhuid maar werkt ook zeer sterk tegen eczeem en psoriasus (ook op de hoofdhuid).  Het is zonder te overdrijven echt een aanrader. 
Dus houd de site, instagram en facebook in de gaten want we hebben hem binnenkort in de shop met een leuke kennismakingsactie.